Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Vegyük fel az őszi megbetegedésekkel szembeni harcot a ganodermával!

2017. szeptember 29. - Ganodermabolt

ginger-1918107_960_720.jpgA nyár általában olyan észrevétlenül távozik, hogy időnk sincs felkészülni az őszi időszak viszontagságaira. Az időjárás egyik pillanatról a másikra alakul át, s még nem vagyunk elég óvatosak sem az öltözködésünket, sem pedig a különböző programjainkat illetőleg: még megihatjuk a reggeli kávét a teraszon, még alkalmas az időjárás a hétvégi kertészkedésre, stb..

Ennek következményei pedig a tipikus őszi megbetegedések, melyek tünetei szinte menetrendszerűen érkeznek. 

Köhögés, orrdugulás, megfázás. Levertség, kedvetlenség, láz.  Sokan napokig, hetekig, vagy akár hónapig küzdenek az év eme szakában a különböző betegségekkel. Mi a teendő, ha már megtörtént a baj, vagy hogyan tudjuk esetleg megelőzni azt?

A legjobb módja a betegségek megelőzésének, ha rendben tartjuk immunrendszerünket.
Ennek egyik módja a mozgás, hiszen a különböző sportok nagy szerepet játszanak a szervezet ellenállóbbá tételében.

Segítség lehet az őszi megbetegedések megelőzésében az olyan különböző immunerősítők és méregtelenítők is, mint a gyógygomba. A ganoderma gyógygomba által nem csak szervezetünk erősödik – hiszen rengeteg pozitív hatása között támogatja a szervezet öngyógyító képességét, - hanem megőrizhetjük jó közérzetünket is.

Akkor sincs miért aggódnunk, ha már utolértek bennünket a megbetegedés különböző tünetei. A gyógygomba enyhíti a megfázás kellemetlenségeit, s kiváltképp a felső légúti megbetegedéseknél, hurutnál, lecsökkenti a felépülés idejét, ezáltal gyorsítja a betegség lefolyását.

A ganoderma-terpáia kiváló segítség lehet meghűlés esetén, hiszen nem csupán a betegségekkel szembeni ellenálló képességet növeli, hanem a fizikai állóképességet is. Szerepet játszik a tüdő és a vese működésének a megerősítésében, a tüdők és a hörgők váladékának kiürítésében, csillapítja a köhögést, s nem utolsósorban javítja az idegrendszer állapotát.

A gyógygomba rendszeres fogyasztása állandó védelmet nyújt az immunrendszer számára. Miért kellene megküzdenünk a fent említett betegségekkel, ha a ganoderma, a szervezet saját „testőreként” képes megőrizni egészségünket?

Gyógygombák megtekintése itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr9512910697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása