Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

10 ok, amiért kötelező spirulinát fogyasztanod

2018. január 05. - Ganodermabolt

Napi 8 szem spirulina képes megőrizni az egészségedet.

woman-1209862_960_720_2.jpg

Hogyan tisztítja a vért a spirulina?

A Spirulina gazdag klorofillban és ezáltal egy rendkívül hatékony vér tisztító ágens. Ez a mikroalga tízszer több klorofillt tartalmaz térfogat százalékonként, mint a közönséges zöldségek. A klorofill a spirulinában elősegíti a vörösvérsejt termelést, emellett egy könnyebben felszívódó magnézium forrást biztosít a szervezetnek. A klorofill és magnézium kombináció segít a méreganyagok eltávolításában a véráramból, miközben oxigénnel dúsítja a vért.

A spirulina kék színét a phycocyanin és allophycocyanin adja, egyéb antocianinok mellett. Kimutatták, hogy ezek a fitotápanyagok segítenek a fehérvérsejtek számának növelését a szervezetben. Ezen felül, kimutatták, hogy a spirulinában lévő poliszacharidok növelik az immunitást, vírus ellenes hatással bírnak és a segítenek a sugárzás és nehéz fémek eltávolítását a szervezetből, mindemellett a csontvelő, a csecsemőmirigy és a lép sejtjeinek funkcionális teljesítőképességét javítják.

Spirulina megrendelése itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr8713551331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása