Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Nátha, köhögés, torokfájás

2018. január 05. - Ganodermabolt

Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon, sőt jobb, ha megelőzöd!

A DXN csúcsminőségű termékei azonnal segítenek.

zhi-mint-plus.jpg

 

 DXN Zhi Mint Plus -  Ganoderma, borsmenta-olaj, maltit

Torokfájás, kaparás, köhögés, rossz lehelet hatékony gyógyítója. Ha bekapunk egyet, azonnal érezhető jeges hűvössége és nyugtató hatása. Nem csak a köhögést szünteti meg, megkönnyebbülést nyújt a toroknak, hanem fogyasztásával frissnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat. 30 percenként szopogassunk egyet a köhögés, torokfájás enyhüléséig. 

 

 

 

dxnspirulinakep.jpg

 

 

Spirulina -teljes értékű mikro táplálék, csurig vitaminokkal és nyomelemekkel. Felnőtteknek napi 8-10 szem, gyermekeknek 2-4 szem javasolt. Természetesen tartja egyensúlyban az immunrendszert, védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Fogyasztása KÖTELEZŐ! 

 

 

roselle_juice_hu_big.png

 

 

Természetes c-vitamin bomba a Roselle Juice - egzotikus ízű, frissítő ital. Szudáni hibiszkusz csészeleveleinek kivonatából készült. Gyönyörű színű, szemet gyönyörködtető. Szép és titokzatos, mint a növény, melyből készült. A Roselle erőteljes antioxidánsokban (flavonoidok és antocianinok), A, B és C vitaminokban gazdag. Húgyúti fertőzés, székrekedés,  vérnyomás csökkentés és a koleszterinszintek kezelésére alkalmazzák.

 

 

 Bízd magad a DXN termékeire és élj egészségesen! Webáruház ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr4413552061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása