Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Bivalyerős immunrendszer, de hogyan?

2016. január 15. - Ganodermabolt


Megfázás, influenza bármikor ledönthet a lábadról.

 62441820_subscription_s.jpg

Miért dönt le az influenza?

Hogyan védjük meg magunkat a betegségektől, fertőzésektől természetes úton?

Hogyan tartsuk egyensúlyban az immunrendszerünket?

 

Van gyors megoldás!        

A megbetegedéseknek 2 alapvető oka van:                        

  • 1. Méreganyagok felhalmozódása.
  • 2, A szervezet egyensúlyát felborító elváltozás.

 Ha egy sejt nem kap elegendő oxigént a kifogástalan működéséhez, akkor hibásan kezd működni. Könnyen támadható lesz vírusok, bacik által. Ha bármilyen egészségügyi probléma okait vizsgáljuk megállapítható, hogy a sejtek kevesebb oxigénhez jutnak, mint amire a működéséhez szükség van. - állítja Dr. Dato Lim maláj orvos.

Hogyan juthat elegendő oxigén a sejtekhez?     

rg-por_medium.pngAz utóbbi évtizedekben a modern orvostudomány több betegség esetén is kimutatta a ganoderma gomba (pecsétviaszgomba) terápiás alkalmazásának jótékony hatásait. A gombában lévő igen magas szerves germánium növeli a vér oxigén megkötő képességét, a gombában található egyedi poliszacharidok serkentik a szervezetben lévő makrofágok (falósejtek) működését, amely által a szervezet hatékonyan lép fel a különböző immunrendszert érintő betegségek (vírusok, fertőzések) ellen, de hatékony segítséget jelent a daganatos betegségek megelőzésében, kezelésében is.

A modern orvostudomány csak a közelmúltban jutott el arra a felfedezésre, ami az ázsiai gyógyászat alappillére, a betegség megelőzés. Ami nálunk, Európában népbetegség ( magas vérnyomás, túlsúly, cukorbetegség, emésztési rendellenesség) Ázsiában miért csak elvétve fordul elő?  Hogyan kezelhető, mit tegyünk?

Miért fertőződünk meg?

Ha a vírus gyorsabban fut a szervezetedben, mint az immunrendszered, bizony ledönt az influenza. A vírusok elleni harc hiábavaló és felesleges, mert a vírusoknak egy ellenszerük van: a tökéletesen működő immunrendszer.

Hol található az immunrendszerünk?

Immunrendszerünk 70-80%-a a bélfalunk baktériumflórájában található. Egészen pontosan: immunrendszerünk tökéletes működéséért a baktériumflóránk a felelős. Ha a beleink baktériumflórája nem tökéletes, akkor ebből egyenesen következik, hogy az immunrendszerünk sem! Nem véletlenül vallotta már Paracelsus is : „A halál a bélben lakozik”.

                                           Legyen időd  az egészségedre! 

Nézd meg ide kattintva, mit mond Dr. Dato Lim Malayziában, milyen egyszerűen hozható egyensúlyba szervezetünk működése! Hogyan védekezzünk gyorsan és hatékonyan a vírusokkal szemben?

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr138275218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása