Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Vásárolj kedvezménnyel gyógygombás termékeket.

2017. szeptember 03. - Ganodermabolt

                   Változtasd meg a kávédat és megváltozik az életed!

book-tea-1500x1000.jpg

Jogosult lehetsz törzsvásárlói kedvezménnyel gyógygombás kávékat és gyógygombás termékeket vásárolni. Ehhez nem kell mást tenned csak regisztrálni.  A regisztráció egy csésze kávé elfogyasztása alatt elvégezhető. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, de előnyét élvezheted, ameddig csak akarod.

A regisztrációs lap kitöltése után  kapsz egy emailt  DXN  INTRANET HOZZÁFÉRÉS címmel, itt megtalálod a felhasználó nevedet és jelszavadat a kedvezményes vásárláshoz, amellyel korlátlan ideig igénybe veheted a legnagyobb kedvezményeket. 

Ha kérdésed van hívj bátran: +36 30 9574 304, vagy írj emailt: mkatalin4@gmail.com

INGYENES REGISZTRÁCIÓHOZ kattints ide!

Miért is javaslom a DXN ganodermás termékeit?

DXN Marketing Sdn. Bhd.  malajzia alapítású Kedah Darul Aman székhelyű, Ganoderma alapú élelmiszer termékeket gyártó és forgalmazó cég. A DXN-t -a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' Dr. lim Siow Jin alapította 1993-ban. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 5 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. A DXN a DEXIN rövidítése a következő jelentésekkel bír: megbízhatóság, becsületesség és erény. Szlogen: "Egy Világ - Egy Piac" - ami azt jelenti, hogy a gyártó cég közvetlenül maga juttatja el hozzád - a fogyasztók részére a termékeit.

Fogyaszd naponta és védd az egészségedet gyógygombákkal!logo_in_the_hand.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr7212801298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása