Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

A tél hatása az ízületekre

2017. december 10. - Ganodermabolt

 

backcountry-skiiing-2004247_960_720.jpgAz ízületi problémákat két nagy csoportra szokták osztani: a kopásos és a gyulladásos betegségekre.

 A kopásos elváltozással küzdők azok, akik a hideg időt igazán megszenvedik, ugyanis ilyenkor az izmaik könnyebben begörcsölnek, ezáltal fájdalmaik erősödnek. A megoldást számukra az jelentheti, ha kevesebbet tartózkodnak kint, laza ruhákat hordanak, illetve forró fürdőt vesznek, valamint melegítő hatású krémeket, pakolásokat alkalmaznak.

Az ízületi gyulladásos betegek panaszai télen enyhülni szoktak. Nekik kifejezetten ellenjavallt a meleg fürdő, helyette inkább hideg borogatás, hűsítő krémek segíthetnek a kellemetlen tüneteken.

Magyarországon mintegy 100.000 embert érint a rheumatoid arthritis? Nekik különösen ajánlható a cordyceps gomba.              Kattints ide és tudj meg többet a cordycepsről! 

Természetes antibiotikum,  szedése számos esetben javasolt. Kutatások szerint a csontvelőt, a májat és a tüdőt tisztíthatja. Erős immunrendszer-erősítő, gyulladásgátló, anyagcsere-szabályozó. Energiaszint- és teljesítménynövelő hatása miatt a sportolók is előszeretettel fogyasztják. Ízületvédő hatású.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr2413469867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása