Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Tudod, miért nem stresszesek a franciák?

2019. február 07. - Ganodermabolt

feng-shui-1927589_340.jpg 

A francia konyha nagy előszeretettel használja alapanyagai közt a süngombát, vagy más néven oroszlánsörény gombát. Ez az a gomba, mely nagyon ízletes a konyhában, ugyanakkor  a kínai orvoslás már sok száz éve használja idegi megbetegedésekre, illetve emésztőrendszeri problémák esetén.

Tudtad, hogy az Oroszlánsörény gomba Magyarországon is honos? - igaz, nagyon ritka az előfordulása.

Ha szeretnél a franaciákhoz hasonlóan nyugodt életet, ha szeretnéd elkerülni az idegrendszeri leterheltséget, ha szeretnéd kezelni a stresszes élethelyzeteket, akkor van egy jó hírünk.

A DXN termékkínálatában - egyedülállóan a táplálékkiegészítők piacán -  organikus Oroszlánsörény kapszulához juthatsz.

Oroszlánsörény gombáról általánosságban

Nagyon sok növény emberi szervezetre gyakorolt áldásos hatása közismert.

Azonban az is nagyon fontos, hogy milyen életkörülmények között növekszik a növény, és a feldolgozáskor mennyi hatóanyag marad a feldolgozott növényben?

A DXN organikus körülmények közt termeszti gyógygombáit, s a kiemelkedő feldolgozási technológiávan eléri azt, hogy a hatóanyagok 100 %-a benne marad a feldolgozott gombában is.

Ezt nagyon kevés cég mondhatja el magáról!

lions-mane.jpgMiért a DXN oroszlánsörény gomba a legjobb?                                                  Kolléganőm újra énekelhet, hisz a reflux által kikezdett hangszálai újra a régiek.

Barátnőm iskolás gyerekei sokkal jobban helytállnak az iskolában, mióta lelkes fogyasztói az oroszlánsörény gombának.

A Sclerosis Multiplexes ismerősöm harmadolta a beszedendő gyógyszereit .

A DXN Lions Mean gyógygombája nagyon magas esszenciális aminosav tartalma miatt olyan nagy fokú támogatást ad a szervezetnek, - az idegrendszernek is és az emésztőrendszernek is - mely sok kellemetlen élethelyzettől védi meg a fogyasztó szervezetét.

 

Ugye tudod, hogy az állandó  stressz egyik legnagyobb ellensége az emberi szervezetnek?                                  Ez a gomba segít Téged abban, hogy ne hatalmasodjon el rajtad a stressz, s ne kezdje ki az egészségedet.

Egy igaz barát és társ a rohanó életmódunk mellett, hisz még az alvás minőségét is képes javítani.

Webáruház itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr8913900382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása