Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Mi a spirulina?

2017. október 03. - Ganodermabolt

spirulina_1.jpg                                            A spirulina a Föld szuper étele.

Teljes értékű élelmiszer, amely tartalmazza az összes mikró tápanyagot az emberi szervezet számára. 

Miért fontos, hogy spirulinát fogyasszunk? - Manapság hiányt szenvedünk mikró tápanyagokban. Különösképpen a gyümölcsökben és zöldségekben tapasztalható a hiány, hiszen a nagyüzemi gyártás és a növényvédő szerek miatt alacsony a mikrótápanyag tartalmuk. A földb szinte kiürült a tápanyag hiány miatt, ezért  lehetetlen teljes értékű ételt fogyasztani. E tények ismeretében  a spirulina fogyasztása elengedhetetlen.  

Miért a DXN spirulina?                                                                                                                                                    A DXN spirulina termesztése Alor Setar - ban történik, ahol egész évben süt a nap. A lúgos vizes tó, melyben kultiválják, rendkívül ideális környezetet biztosít a spirulina növekedéséhez. 14 nap alatt előállítható a fogyasztásra alkalmas spirulina. 

A spirulina nem gyógyszer, hanem táplálék. élelmiszer. Javasolt napi adagja az egészséges életmód folytatásához napi 6 db. 

Akik úgy érzik sok a stressz számukra, idegeskednek és nem fogyasztanak napi szinten friss zöldséget 8-12 tablettát szedhetnek naponta. 

A spirulina funkcionális élelmiszer. Vértisztító: - a szervezetünkben levő minden savas szennyeződést kitaszít. Nemcsak a mikró tápanyagok pótlására, hanem az egészséges szervezeti egyensúly kialakítására is alkalmas.

Van valamilyen ellenjavallat? Van, aki nem fogyaszthatja?

Nincs ellenjavallat, mindenki fogyaszthatja, különösképpen várandós anyukák. A várandós anyukák nemcsak megőrizhetik egészségüket, hanem a nagyon sok mikró tápanyagot biztosíthatnak a babának is.

Babák, gyermekek, kamaszok, fiatal felnőttek és bárki fogyaszthatja a DXN spirulinát. 

A spirulina nem gyógyszer, sokan mégis annak tartják, hiszen egy fantasztikus élelmiszer mindenki számára. 

Spirulina rendeléshez kattints ide!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr7512925685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása