Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

DXN Maca Vita Cafe az erőnlét kávéja

2017. december 19. - Ganodermabolt

 

maca-vita-cafe_big.pngKiváló minőségű bió kávét, ginszeng-port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz.

Maca vagy perui zsázst kizárólag az Andok 4500 méter magasan fekvő területein termesztik. Két különleges hatóanyaga az (1R,3S)-1-metiltetrahidro-karbolin-3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.   


főbb hatásai:
-első sorban kiváló élelmiszer
-afrodiziákum
-a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében segíthet
-egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot és a spermák életképességét

 Az ősi hiedelmek szerint az inka harcosok, mielőtt hadba indultak volna, mindig fogyasztottak belőle, hogy ezzel is növeljék testi erejüket. Asszonyaik pedig azért fogyasztották, hogy fenntartsák fogamzó képességüket. A leginkább bizonyíthatónak látszó állítás az az, hogy a Maca növelheti a spermaszámot és a spermák életképességét.

Megrendelés itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr7013511101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása