Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Elképesztő ganoderma sztori – kötelező olvasmány

2018. január 10. - Ganodermabolt

ganoderma-kave.gif

Ne félj, nem vágjuk le a kezedet!

Amikor egy ganoderma terméket megvásárolsz, gondolj arra, hogy olyan értékes dolog birtokában vagy, amelyet az ősi Kínában az utolsó darabig kötelező volt beszolgáltatni a császárnak. Nem volt mese: hasznossága, értéke és ritkasága miatt kézlevágás járt annak a kis kínainak, aki valami ok folytán vette a bátorságot és megpróbálta megtartani magának a ganoderma gombát. De miért is tett ilyent? Nyilván nem a császárt akarta bosszantani, de nem is az éhségét csillapítani: pontosan tudta, milyen kincs birtokába jutott. Az ott évezredek óta erősítőszerként fogyasztott „halhatatlanság” növényének birtokába jutott. Kínában ugyanis a pecsétviaszgombát (ganoderma lucidum) a halhatatlanság növényeként ismerik, egyes források szerint 4000 éve alkalmazzák, az viszont egészen biztos, hogy 2000 ezer évvel ezelőtti az első írásos feljegyzés róla. Széles körben ismert gyógyhatása miatt tényleg kincsként, a gyógynövények királyaként tekintenek rá. Ez a magyarázat arra, hogy a kis kínai ezt meg akarta tartani magának.

Hála istennek, hogy ezen a kézlevágos történeten már túl vagyunk, és itt a modern kor Európájának közepén bármikor büntetlenül hozzájuthatsz egy-egy valódi ganoderma gomba készítményhez. Például itt: webáruház

Apropó! Álljunk meg egy pillanatra! Most stílusosan igyunk meg egy ganodema kávét és kortyolgatás közben elmélkedjünk egy kicsit az életről. Tulajdonképpen miért is fogyasszunk és használjunk ganoderma terméket? Szerencsére bármikor komolyabban is elmélyedhetsz a témában, rengeteg szakirodalom számol be a ganoderma rendkívűl erős gyógyító hatásairól, de különösen érdemes tanulmányozni, ha cukorbetegség, szív-és érrendszeri problémák, magas koleszterinszint, netán Alzheimer-kór vagy rákos megbetegedés fenyeget, érint valakit a családban vagy éppen a barátaid között.  Ezek azok a betegségek ugyanis, melyek gyógyításában aktívan alkalmazzák a genodermát - a nyugati orvoslásban is.

De ne vegyük ilyen borúsra a figurát egy kellemes kávézgatás közben: a ganoderma használatának ugyanis éppen az az egyik nagy érdeme, hogy megelőzd vele a bajt. Segít a méregtelenítésben, mert emeli a vér oxigénszintjét, erősíti az immunrendszert, rendben tartja a májadat, a vesédet, elpusztítja a vírusokat, egyensúlyban tartja a hormonszintet, a vér PH értékét és az emésztést. Csak néhány a sok közül. Bizonyítottan. 

Azért a kis kínai ott néhány ezer évvel ezelőtt az ősi Kínában már tudott ám valamit!

Ja és éppen elfogyott a kávéd?  Már most utánrendelhetsz, mert legközelebb is jövök!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr8413564913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása