Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Már megint beteg a gyerek

2017. szeptember 29. - Ganodermabolt

park-2863734_960_720.jpgŐsszel a gyermekek számára megkezdődik az iskola, az óvoda, s alig telik el pár nap vagy hét, máris megbetegedve térnek haza. 

Hányingerük, hasmenésük van, fáj a hasuk, belázasodnak, folyik az orruk, gyengék, elesettek. Ennek oka, hogy a különböző közösségeken belül a gyermekek immunrendszere az esetek többségében nem tudja felvenni a harcot azokkal a kórokozókkal, melyekkel korábban nem találkozott. Fertőzi a szüleit, nagyszüleit, ágynak dönti az egész családot. Nem kell beletörődni ebbe az állapotba Ezt nem muszáj természetesnek vennünk és elfogadnunk, sőt, tehetünk ellene!

Ebben az időszakban különösen fontos a gyermekek immunrendszerének védelme, melyre a ganoderma és a spirulina kiváló megoldás lehet!  Kattints ide!

Hörghurut megelőző hatása segít a felső-légúti megbetegedések elleni védelemben. Javítja a vérkeringést, növeli a testben az oxigén szintet, fokozza a sejtek anyagcseréjét, serkenti az idegrendszeri funkciókat.

A ganoderma kiváló segítség lehet akkor is, ha a gyermek már megbetegedett, hiszen gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt segít a torokfájás, a torokgyulladás leküzdésében. Vírusölő, továbbá serkenti az öngyógyító folyamatokat, mellyel megrövidíti a betegségek időtartamát.

A ganoderma nem csupán az őszi időszakban segíti a gyermekek immunrendszerének védelmét, hanem az év minden szakában.

Azok a gyermekek, aki rendszeresen fogyasztják a spirulinát és a  Ganoderma lucidumot  por, vagy kapszula formában, bizonyítottan ellenállóbbak a betegségekkel szemben.

 A betegségek nem válogatnak életkort: kisgyermekkorban még nagyobb az esélye bizonyos betegségek kialakulásának, mint a gyermekkori cukorbetegség, az allergia, az asztma, stb. Ezen betegségek kialakulásának legfőbb okai szintén az immunrendszer működésével vannak összefüggésben: az allergia ugyanis az immunrendszer túlzott reakciója bizonyos anyagokra, az asztma pedig a légúti allergia egy formája. A ganoderma azonban ezekre a megbetegedésekre is megoldást jelenthet, hiszen immunrendszer harmonizáló hatása segít normalizálni a szervezet általános működését.

Bátran védjük gyermekeink egészséget ganodermával!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr2712910763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása