Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Mindennapi népbetegségeinkről. Téged is érint?

2014. szeptember 16. - Ganodermabolt

Szaporodnak a népbetegségek.

 

Népbetegség a reflux a stressz az alvászavar a gyomorégés.az elhízás.a magas koleszterinszint, a szív-és érrendszeri megbetegedések, a daganatos megbetegedések és még hosszan sorolhatnánk..nutrient-additives-505124_960_720.jpg


Napjainkban sok minden könnyebb, mint szüleinknek, nagyszüleinknek volt; vízért nem kell a kútra menni, ha barátainknak akarunk írni, nem kell sorban állni a postán, ha megéhezünk, készíthetünk zacskós levest.

A minket körülvevő technikai vívmányok egyszerűbbé, kényelmesebbé teszik az életünket.

Miért van az, hogy mégis egyre több a tennivalónk, egyre többet szorongunk, egyre jobban rohanunk?

Hogy lehetünk egyre betegebbek, ha egyre jobb gyógyszereink vannak?

Miért van az, hogy pár évtizede még talán nem is ismerték a „népbetegség” kifejezést, mára pedig bárki fel tud sorolni 4-5 olyan egészségügyi problémát, ami szinte mindenkit érint?

A legtöbb bajunk hátterében pont ez a kényelmes életmód húzódik meg: minél gyorsabban elkészíthető egy étel, annál több nem kívánt adalékanyagot tartalmaz. Minél kevesebb fizikai munkára van szükség, annál többet görnyedünk egy helyben a számítógép előtt. Minél kevesebbet kell gyalogolni, annál több kipufogógázt eregetnek a járművek a levegőbe.

A népbetegségek – vagy civilizációs betegségek – okairól már kötetek születtek, sokan vannak, akik már tudják, hogy mit kellene megváltoztatniuk az életükben. Ez mégsem olyan egyszerű; az egészséges életmód bizony sok tekintetben pénztárca és idő kérdése. És valljuk be őszintén; sokszor az akaraterőnkön is múlik, hiszen olyan csábító tud lenni egy-egy hamburger, egy finom csokoládé, vagy az esti film, ami saaaajnos megakadályozza, hogy elmenjünk az edzőterembe...

Sok szakember azt tanácsolja – és én ezzel mélységesen egyetértek – hogy ne próbáld meg egyszerre az egész életedet megváltoztatni, hanem apró lépésekkel haladj az egészségesebb életmód felé! Egy ilyen apró lépés lehet, ha a reggeli kávédat, teádat, vagy éppen az forró csokidat egészségesre cseréled.

Ha álmatlansággal, túlsúllyal, gyomorbántalmakkal, fejfájással küzdesz, ha stresszes az életed és ennek már fizikai tünetei is vannak (pl. magas vérnyomás, emésztési zavarok, vagy álmodban csikorgatod a fogad) akkor érdemes egy próbát tenned a ganodermás termékekkel!



A ganoderma (vagy más nevein Reishi, Lingzhi, pecsétviaszgomba) egy ázsiai gombafaj, aminek pozitív hatásai tudományosan bizonyítottak. Tisztítja és védi a szervezetet, egyensúlyban tartja az immunrendszert, normalizálja a koleszterinszintet, segít a stressz-tünetek leküzdésében. Sőt! Olyan egészségügyi problémáknál is hatékony kezelési módnak bizonyult, mint a meddőség, vagy az Alzheimer-kór megelőzése.

A népbetegségek elkerülése, a civilizációs megbetegedések megelőzése, az egészséges(ebb) életmód nem feltétlenül jár lemondással. Néha egy kis apró változtatással is nagy eredményeket érhetsz el:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr926703229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása