Kávé nélkül nehezen indul a reggel, s valljuk be, a világ teljesen más színben látszik, miután elfogyasztottuk azt a bizonyos első csészét.
Mindegy, hogy capuccino, latte, vagy csak simán fekete, a mindennapjaink részét képezi, s az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb reggeli ital az egész világon.
Vannak, akik csupán az ízéért fogyasztják, s vannak olyanok is, akiknek javasolt a kávé fogyasztása, mert pl. alacsony vérnyomással küzdenek. A kávé jótékony hatással lehet az ember szervezetére bizonyos esetekben, mivel segíti az anyagcserét, a koffein növeli a koncentrációt, stb.. Túlzott fogyasztása azonban – különböző hatóanyagai miatt, mint pl. a csersav vagy a koffein – épp az ellenkezőjét, azaz magas vérnyomást és gyomorégést is okozhatnak.
Többeket még ez a tény sem gátol meg fogyasztásában, s igyekeznek felhígítani a reggeli adagot, hátha így elkerülhető a gyomorfájás. Az esetek többségében sajnos ez a praktika sem működik, s a végeredmény az, hogy le kell mondaniuk a kávé élményéről. Ha azonban az utóbbi csoportba tartozunk, nem kell csüggednünk!
Létezik ugyanis egy másfajta, gyógygombás kávé, melynek ízét és hatását fájdalom nélkül élvezhetjük. A ganoderma gyógygombás kávé ugyanis semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, így megszünteti a gyomorégést. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozókat, nincs túlpörkölve, ezáltal természetes módon járul hozzá a szervezet egyensúlyához.
Ha hasonló problémákkal küzdünk, érdemes kipróbálnunk a ganodermás kávé nyújtotta különbséget, hogy önmagunkon tapasztaljuk meg a frissítő, kímélő és különleges élményt.
Kezdődjön a reggel ganodermás kávéval!
Kattints ide és nézd meg hányféle gyógygombás kávé közül választhatsz!