Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Jótékony reggeli ébresztő – A ganodermás kávé

2017. augusztus 30. - Ganodermabolt

 

b4278c1fd95c57b438c609da8cd78e18.jpgKávé nélkül nehezen indul a reggel, s valljuk be, a világ teljesen más színben látszik, miután elfogyasztottuk azt a bizonyos első csészét.

Mindegy, hogy capuccino, latte, vagy csak simán fekete, a mindennapjaink részét képezi, s az egyik legnépszerűbb, legkedveltebb reggeli ital az egész világon. 

Vannak, akik csupán az ízéért fogyasztják, s vannak olyanok is, akiknek javasolt a kávé fogyasztása, mert pl. alacsony vérnyomással küzdenek. A kávé jótékony hatással lehet az ember szervezetére bizonyos esetekben, mivel segíti az anyagcserét, a koffein növeli a koncentrációt, stb.. Túlzott fogyasztása azonban – különböző hatóanyagai miatt, mint pl. a csersav vagy a koffein – épp az ellenkezőjét, azaz magas vérnyomást és gyomorégést is okozhatnak. 

Többeket még ez a tény sem gátol meg fogyasztásában, s igyekeznek felhígítani a reggeli adagot, hátha így elkerülhető a gyomorfájás. Az esetek többségében sajnos ez a praktika sem működik, s a végeredmény az, hogy le kell mondaniuk a kávé élményéről. Ha azonban az utóbbi csoportba tartozunk, nem kell csüggednünk!

Létezik ugyanis egy másfajta, gyógygombás kávé, melynek ízét és hatását fájdalom nélkül élvezhetjük. A ganoderma gyógygombás  kávé ugyanis semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, így megszünteti a gyomorégést. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozókat, nincs túlpörkölve, ezáltal természetes módon járul hozzá a szervezet egyensúlyához. 

Ha hasonló problémákkal küzdünk, érdemes kipróbálnunk a ganodermás kávé nyújtotta különbséget, hogy önmagunkon tapasztaljuk meg a frissítő, kímélő és különleges élményt. 

Kezdődjön a reggel ganodermás kávéval!

Kattints ide és nézd meg hányféle gyógygombás kávé közül választhatsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr7512791560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása