Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

A legegészségesebb karácsonyi ajándékok

2014. november 24. - Ganodermabolt

 

Neked is gondot okoz minden évben, hogy mit ajándékozz szeretteidnek?

letöltés (4)_1.jpgKarácsonykor igazán megszedik magukat a nyakkendő-viccesbögre-sálgyárosok, hiszen akiknek nincs semmi ötlete, hogy mivel lepje meg szeretteit, vagy kollégáit, azok általában ezek közül választanak.
Persze egy szép nyakkendő, vagy sál lehet igazán kedves ajándék, de csak ha valóban arra vágyik a megajándékozott…
Összegyűjtöttem pár tippet, hogy az uncsi egyen-ajándékok helyett milyen egészséges finomságokkal lepheted meg családodat, barátaidat…

Nekem minden évben kész kihívás volt a karácsony. Felnőttnek, gyereknek, közelebbi-távolabbi rokonoknak, kollégáknak, mindenkinek eltalálni az ízlését… Nem mindig sikerült!
Persze a DXN ebben is segített; mióta ezekkel az egészséges termékekkel foglalkozom, azóta véglegesen búcsút intettem a tömeggyártott bóvliknak és minden évben a legértékesebbet; egészséget ajándékozom szeretteimnek.

Ebben a cikkben olyan dolgokat gyűjtöttem össze, amiket közeli és távoli ismerősöknek egyaránt adhatsz; ha szereted és jól ismered, akkor azért, hogy megőrizd egészségüket és sokáig veled maradjanak, ha pedig a kollégák között húztatok, és nem ismered annyira a megajándékozottat, ezekkel a finomságokkal nem nyúlhatsz mellé!

Szóval íme az én top ajándéktippjeim:

Nőknek, anyáknak, feleségeknek:

A munka, házimunka, család mellett mindig jól jön egy kis energia és egy pár perc, amikor az ember csak magával foglalkozhat;)
gift_box_extra_small.jpgHölgyeknek ezért ajánlom a DXN Gift boxot, ami a legfinomabb ganodermás kávék és forró csokik gyűjteménye ízléses, trópusi egzota fából készült dobozba rendezve.
Összesen 25 tasak finomságot tartalmaz, 6 különféle ízben: biztos, hogy lesz benne olyan, amit nagyon szeret a megajándékozott, biztos, hogy talál benne újdonságot is, vagy olyan kényeztetést, amit imád, de magának nem szokta megvenni…

Mit rejt a doboz?

A Linghzhi Black Coffee cukormentes, klasszikus arabica kávéból készült instant ital, a koffein és a ganoderma minden előnyével, ám annak hátrányai nélkül. A legfárasztóbb napon is extra energiát ad, amire minden nőnek szüksége van olykor!

A Linghzhi 3 in 1 gyors megoldás, ha frissítő kényeztetésre vágyik az ember, ráadásul az én személyes kedvencem is; selymesen lágy a kókuszkivonattól, csipetnyi édes íz a nádcukortól, enyhén kesernyés kávéíz. Ötpercnyi stresszoldás – azonnal.

A DXN Cream Coffee inkább a nyugodtabb napokra való; cukormentes, de tejporral és dupla adag pálmavajjal dúsított finomság, aminek lágy íze azonnal elrabolja az ember szívét. Hódítók, csábítók, ezzel biztos leveszitek a hölgyeket a lábukról!

A Maca Vita café egy kicsit karakteresebb, kicsit férfiasabb ízvilágú ital, de az ínyenc hölgyek és kávérajongó nők  körében is népszerű, hiszen erőteljes ízét a nádcukor édessége és a pálmavaj krémessége teszi igazán egzotikussá.

A Maca EuCafé pedig kifejezetten az európai kávézási szokásokhoz, az európai ízlésre tervezték, ez az ízvilág mindenkinek bejön Párizstól Rómáig, Bécstől Isztambulig!

Elárulok egy titkot; a csokoládét szinte minden hölgy szereti. Az ajándékdoboz utolsó tétele ezért egy kakaóporral kevert instant kávé, a Zhi Mocha, ami nem csak energiát ad, de még a boldogsághormonokról is gondoskodik. Kifejezetten hétvégi kávé, reggelire, foszlós kaláccsal garantáltan megalapozza az ember napját, de zűrös hétköznapokon lehet csalni, ha kell egy kis extra kényeztetés…

A 25 tasakot tartalmazó, egzotikus teakfából készült díszdobozt a Gift Box Extrát bátran ajánlom feleségeknek, akiket kényeztetni szeretnének, anyáknak, akiknek extra energia kell, főnököknek, vagy munkatársaknak a hosszúra nyúló napokra, vagy akár az egész irodának ajándékba, hogy egy egészséges kávé felett ötleteljetek!

Férfiaknak

A férfiak körében egyértelműen a Maca Vita kávé az egyik legnépszerűbb termék, amit nem véletlenül hívunk „latin szeretőnek”: a csúcsminőségű, karakteres, férfias kávét ganoderma és ginzeng gyökér teszi még egészségesebbé, Maca por férfiasabbá, a nádcukor édessége és a pálmavaj krémessége pedig ellenpontozza és harmonikusabbá teszi ezt a sok férfias keménységet. Felpörget és bizserget, erőt ad és megnyugtat.

Ha közelebbről ismered az úriembert, netán egészen intim közelségből, akkor ajánlom neki – sőt, nektek! – a Cordyceps kapszulát, egy általános egészségjavító, erőnlétet fokozó vitamint, amit nem mellesleg a Himalája Viagrájának neveznek…;)

 

De ne felejtsd el, hogy az ajándék NEKED is jár!
Kattints ide idén karácsonykor neked is lehet ajándékod!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr896927715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása