Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Fogfehérítés fogorvos nélkül

2019. április 29. - Ganodermabolt

A fogínysorvadástól is megvéd ez a szájtisztító-, méregtelenítő módszer. Erősíti a fogínyt és növeli a baktériumokkal, vírusokkal szembeni ellenálló képességet a száj- és garatüregben. De megvéd a szájüreg gombás fertőzéstől és a gyulladásoktól is.

feher_fogak.jpg

A távol- keleti szájápolás lényege: egy teáskanál hidegen préselt növényi olajat lassan forgass, „zubogtass” a szádban. Mintha csak meg akarnád rágni.
Minél tovább bírod, annál jobb! Mivel szokatlan érzés a szánkban az olaj eleinte 1-2 percig, majd fokozatosan legalább 5 percig próbáld a szádban forgatni. 

Már az  első  percekben kiválnak a nehézfémek, baktériumok és vírusok. Köpjük ki az olajat a szánkból. Mivel a szánkban átforgatott olaj nagy koncentrációban tartalmaz majd nehézfémeket és elpusztult baktériumokat, semmi esetre se nyeljük le! Köpjük ki! Legjobb, ha a WC-be köpöd, mert tele van méreganyaggal. Ezután öblíts ki a szádat meleg vízzel, majd moss fogat. Fontos! Előfordul, hogy első pár alkalommal hányingerünk támad, akkor hagyjuk abba és később, vagy másnap próbálkozzunk újra.

pc006_small.jpgGanozhi ganoderma gombás fogkrém  nem tartalmaz triklozánt, fluoridot, szacharint és színezőanyagot, csak kiváló minőségű ganoderma gyógygomba kivonatot, mentolt és borsmenta olajat. Védelmet biztosít a fogzománc, fogíny, foggyökerek, fogidegek számára. Hatékonyan tisztítja a fogakat, használata után kellemes íz marad a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek. Tökéletes ellenszere a fogkőnek és a fogínyvérzés megszüntetésének, ami fog elvesztéséhez vezethet.

 

 

Milyen olajat használj?

48270387_1292571274263975_4660994334634541056_n.jpgLegjobb a hidegen sajtolt kókuszolaj, vagy olívaolaj.

A DXN Organic Virgin Coconut Oil  

Közvetlenül a friss BIO gazdálkodásból származó érett kókuszdiókból hidegen sajtolt eljárással kinyert BIO szűz kókuszolaj. Összetevők: 100% BIO szűz kókuszolaj. Íze kellemes, nem irritáló.

 

 

 

Az olajos szájöblítés pozitív hatásai
• a haj, a bőr, a fogíny, a fogaink újra egészségesek lesznek, az íny nem vérzik, a haj nem hullik, a bőrön nem keletkeznek pattanások, ekcémák, a meglazult, mozgó fogak megszilárdulnak,
• segít kiüríteni a szervezetből a nehézfémeket, baktériumokat és vírusokat,
• megszűnik a fáradtság, levertség érzése – újra tele leszünk energiával,
• jobb lesz stressztűrő képességünk, nyugodtabbak leszünk,
•  tisztább lesz gondolkodásunk.

Teszteljük magunkon a hatását! Fokozatosan növeljük az időtartamot, így szoktassuk hozzá magunkat a mindennapos olajos szájöblítéshez! Nem lesz nehéz, mert pár nap alatt érezhető és látványos lesz a változás.   Legjobb reggel, de ha nincs időnk, az esti fogmosás előtt is tökéletes.

Kattints ide és nézd meg a webáruházat!

Oszd meg másokkal is, ha hasznosnak találtad a cikket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr7314793024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása