Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

A növények gyógyító ereje – A ganoderma csodája

2017. augusztus 31. - Ganodermabolt

1044401_120895204952468_8979241307095353636_n.jpg

A növények gyógyító hatását az emberiség évezredekkel korábban felismerte

– különböző részeiket a bennük lévő hatóanyagok miatt már az ősi kultúrákban is gyógyászati célokra használták. A rómaiak voltak az elsők, akik kifejezetten ebből a célból már saját maguk termesztették a gyógynövényeket, amit később az egyiptomiak és a kínaiak is átvettek, s ők már műtétek során is alkalmazták őket.

 Manapság sokan szkeptikusan állnak a témához. S bár sokan vannak, akik elismerik a gyógygombák eredményeit, az érem másik oldalán mégis többen vannak azok, akik kételkednek a jótékony hatásukban. Teszik ezt mindannak ellenére, hogy valószínűleg mindannyiunknak van valamilyen régi, talán még nagymamáinktól tanult és bevált praktikánk bizonyos betegségek kezelésére, mint pl. a kamillatea nátha ellen, vagy akár a fokhagyma rágása torokfájás esetén.

A bizalmatlanság egyik oka talán az ismeretlentől való félelem, pedig ha jobban tájékozódnánk a témában, rádöbbennénk, hogy mennyi pozitívum rejlik a természet adta gyógyászatban.

 A gyógynövényeken belül is van egy olyan csoport, melynek létezéséről vajmi kevesen tudnak, ez pedig a gyógygombák csoportja. Míg Európában alig tíz éve értesültünk a létezésükről, Ázsiában már négyezer éve ismerik és használják kedvező tulajdonságaik miatt.

Ismerjük meg mélyrehatóbban a gyógygombák egyik fajtáját, a ganodermát, mely Malajziában terem és egyedülálló hatóanyagai képesek a szervezetben felborult egyensúly helyre állítására. S hogy hogyan?

A ganoderma jótékony hatásai között tartják számon a következőket: erősíti és nyugtatja az idegrendszert, fejleszti a memóriát, pozitív hatással van az immunrendszerre, felépíti az allergia elleni védekezést. Segít az álmatlanságon, a kimerültségen, továbbá fejleszti a koncentrációt. Enyhíti a migrénes panaszokat, az ízületi gyulladásokat, pozitív hatással van immunrendszerünkre.

S mindez csupán néhány, a rengeteg pozitív eredménynek, melyet elérhetünk a ganoderma minden napos fogyasztásávall.

Hiszen mennyivel könnyebbek a hétköznapok, ha nem kell kellemetlen tünetekkel bajlódni. 
Mennyivel jobb védeni a szervezetet, mint betegséget kezelni.

Mennyivel jobb frissnek és energikusnak lenni.

Mennyivel egyszerűbb az élet a ganodermával. 

Gyógygomba megrendelés itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr812792118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása