Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Így növeld az allergia mentes éveid számát

2017. szeptember 15. - Ganodermabolt

dandelion-1452219_960_720.jpgA sokak életét megkeserítő pollen- és porallergia ellen ajánlott szerek már a kialakult tünetekre nyújtanak enyhülést. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ki sem alakulnának ezek a kellemetlen tünetek. Ennek eléréséhez, már az allergiaszezon kezdete előtt el kell kezdenünk a megelőzést. 

A feketekömény magja csökkenti az asztmás rohamok számát és enyhíti azok lefolyását. Kúrával minimálisra is csökkenthetők , meg is szüntethetők a kellemetlen betegség tünetei és a tüneteket kiváltó okok. Azoknak is érdemes kipróbálni, akiknek csak reggelente jelentkeznek asztmatikus jellegű panaszai. A fekete köménymag csökkentheti a szénanátha, a pollen-, a por-, az állatszőr-, sőt, még az ételallergia tüneteit is!

Gyulladáscsökkentő hatása, valamint erős vírus- és baktériumölő tulajdonsága révén, megfázás és a tüdőgyulladás kiegészítő kezeléseként javasolják alkalmazását.

black-cumin-plus-30_big.pngA Magyarországon forgalmazott DXN fekete kömény kapszulával az allergiások visszajelzései alapján meglepően gyors és hatékony eredmény érzékelhető. Segítsd Te is az allergiával küszködő ismerőseid jobbulását!

Javasolt mennyiség: reggel, este 2-2 kapszula étkezés után.

Bolt felkeresése itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseges-kave.blog.hu/api/trackback/id/tr9912830798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása