Vigyázz a testedre! Az egyetlen hely, ahol élhetsz!

DXN egészséges kávé

DXN egészséges kávé

Így vásárolhatsz DXN gyógygombás termékeket

2020. december 03. - Kelet Kincsei

Kedves Látogató!

Vásárolni 2 módon tudsz: 1. Fogyasztói áron - regisztráció nélkül 

                                                   2, törzsvásárlói áron - egyszeri regisztrációval. 20 -25 % kedvezménnyel.

Ha kedvezőbb, törzsvásárlói áron szeretnél a termékekhez hozzájutni kattints ide! Törzsvásárlói regisztráció.

A regisztráció előnyei: 20-25 % -kal kedvezőbb törzsvásárlói ár, vásárlásaid után további levásárolható bónusz. 

Ha elégedett vagy a termékekkel és tovább ajánlod másoknak, további bónuszt gyűjthetsz.

 

Ha fogyasztói áron, regisztráció nálkül szeretnél termékeket vásárolni ezen a linken teheted meg: https://www.dxn2u.eu/pws/310000069

Miután megjelent az oldal kattints a felső sorban az utolsó " Fogyasztói vásárlás" menüpontra és add meg az adataidat, hogy eljuthass a webáruházba.

( Az adataidat az Adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük, 3. fél részére soha nem adjuk ki.)

 A délig megrendelt termékekt másnap már szállítja is a GLS futárszolgálat. 

Jó egészséget kívánok! 

Molnár Katalin

30 9574 304           

15590202_1525160630842437_2746570510456316824_n.png                     

Tudtad, hogy ez a gomba a tüdődet is védi?

Tibet és Nepál hegyei közt évezredek óta él a legenda egy csodálatos élőlényről, mely előbb rovarból növénnyé, majd később növényből ismét rovarrá alakul. Élt egyszer egy pásztor, aki a jakjait legeltette a havas fennsíkokon. A jakok megpróbáltak a jeges vidéken némi eleséghez jutni, így mindent megettek , amit találtak. A friss fűvel a cordyceps hernyógombát is. A pásztor figyelni kezdte, mitől bírják a magaslati levegőt, mitől olyan élénkek.

A pásztor kiderítette, hogy a jakok egy különös alakú gombát esznek, amely egy hernyó testéből nőtt. A vakmerő pásztor végül önmagán is kipróbálta a gombát. Megette és meglepődött az eredményen. Elégedetten ajánlotta a törzs tagjainak, majd a buddhista szerzetesekhez is eljutott a cordyceps híre. Kínában a császár orvosa úgy határozott a különleges gombából csak a császári palota falain belül élők kaphatnak. Mindenki, aki rátalált a csodagombára köteles volt azt beszolgáltatni. 

 

A cordyceps gombát kiemeljük a legendák homályából. fontos alapadatokat adunk közre és segítünk a természetes gyógymódok iránt érdeklődőknek abban, hogy megérthessék mit várhatnak és mit nem az Ázsia szerte évezredek óta ismert és használt gyógyhatású gombától.

A cordyceps mintegy 400 tagot számláló hernyógomba nemzetség gyógyászati szempontból kiemelt jelentőségű tagja, mely Kína és Tibet 3000 méter tengerszint feletti régióinak hideg, havas, mocsaras területein nő. A cordyceps gomba ismerete és használata a tradicionális tibeti gyógyászatból került át a hagyományos kínai gyógyászatba.

A cordyceps gomba teljes fejlődési ciklusa 5-6 évig tart. Főbb hatóanyagai: poliszacharidok, cordicepssav, fehérjék, peptidek, poliaminok, víz és zsíroldékony vitaminok, ásványi anyagok.

424575607_dxn-cordyceps-kapszula-60-kapszula-x-450mg.jpg

A hernyógomba állatkísérletekben és humán vizsgálatokban igazolt legfontosabb hatásai: 

-Elősegíti a vese kiválasztó folyamatokat, kóros esetekben csökkentik a vér és fehérjevizelést

-Serkenti a máj működését és méregtelenítő funkcióját.

-Csökkenti a fájdalomérzetet, fokozza a szervezet oxigén felhasználást.

-Felerősíti a szervezet legyengült immunválaszait, kedvezően hat az immunrendszer aktivitására

-Lassítja, megállítja a tumorok képződését, hozzájárulva a daganatos betegek immun védekezésének helyreállításához.

-Csökkenti a kórosan magas vérzsír értékeket, főként a koleszterin és triglicerid- szintet. Egyéb tulajdonságai miatt is kedvezően hatnak a szívre (pl. gátolja a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítja az ereket, gátolja a vérlemezkék összetapadását, segíti a vér átfolyását a verőerekben).

Webáruházba itt jutsz be!

,,Én vagyok az , Anyu!"- az Alzheimer kór világnapja

 

Szeptember 21. az Alzheimer-kór világnapja, ennek tiszteletére ma én is végeztem egy kis kutatást, hogy néhány érdekességgel szolgálhassak erről a – sajnos korántsem ritka – kórról.

banner-3285558_960_720.png

Az Alzheimer kórt nem könnyű felismerni, hiszen leggyakrabban idős korban jelentkezik, amikor sokak szerint amúgy is normális a szellemi képességek, a memória, az agyi funkciók hanyatlása. Sokan csak „aggkori elbutulásnak” tartják ezt a betegséget.

A betegek ráadásul maguk sem tartják magukat betegnek; a legtöbb idős ember, aki észleli magán az első tüneteket, rendszerint megpróbálja eltitkolni családja elől, elvicceli, mert nem akarja megijeszteni szeretteit – és valójában maga sem akar szembenézni a problémával. 
„Hova is tettem a szemüvegem? – Á, ez már a korral jár, olyan buta vagyok, el is felejtettem…” jellegű panaszok lehetnek egyszerű memóriazavarok, lehet szimpla feledékenység, de lehet az Alzheimer korai tünete is!

Kezdetben a beteg csupán szórakozottnak tűnik; logikátlan helyre tesz tárgyakat (amelyeket nem talál később), elfelejti rég nem látott ismerősei nevét, később már közeli hozzátartozóit sem mindig ismeri fel, fokozatosan elveszti időérzékét és tájékozódó képességét, késői stádiumban pedig már a mindennapi dolgok, mint a főzés, vezetés, súlyosabb esetben a járás, vagy akár a fürdőszoba használata is problémát okozhat.

„Képzelje csak el, milyen lehet az, hogy felszáll a hazafelé tartó buszra, és közben elfelejti, hogy hol is lakik. Vagy arra még emlékszik ami hatéves korában történt, de a saját nevét már elfelejtette. Az Alzheimer-kórban szenvedő emberek gyakran érzik úgy, mintha valamiféle ködben élnének. Érzik, hogy történik velük valami, és nem tudják mi, és nem tudnak úrrá lenni rajta. Számukra ez ijesztő, mindenki más számára pedig kétségbeejtő lehet.” http://www.alzheimerweb.hu/

Mivel a legtöbb családban nem kérnek orvosi segítséget a korai szakaszban, ezért nehéz megmondani, hogy hány embert is érint pontosan az Alzheimer-kór hazánkban. Szakmai becslések szerint 150-200 000 ember lehet érintett, ami a teljes lakosság 1,5-2%-a ! A prognózis pedig azt mutatja, hogy ez az arány rohamosan növekedni fog az elkövetkezendő évtizedekben. 

Mi okozza az Alzheimert és hogyan előzhetjük meg?

A mai napig nincs egységes állásfoglalás az Alzheimer kór kiváltó okaival kapcsolatban, ahogy sajnos biztos gyógyszere sincs. Egyes kutatások szerint alumínium- és oldószer szennyezettség húzódik a betegség hátterében, más kutatások a genetikát teszik felelőssé; az Alzheimer kór sajnos örökölhető.

Abban viszont egyetértenek a kutatók, hogy bizonyos egészségügyi problémák növelhetik a kór kialakulásának veszélyét, vagyis ezek elkerülésével csökkenthető a megbetegedés kockázata. Ilyen tényezők például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a mozgásszegény életmód és a szellemi lustaság.

images (23).jpgTudományos kutatások bizonyítják, hogy az aktív fizikai és szellemi élet – vagyis a sport, a kultúra, a tanulás, a gondolkodás – életkortól függetlenül jótékony hatással van az agyi funkciókra, segítenek frissen tartani a memóriát, a koncentrációt és az információfeldolgozás képességét.

Gyógygombával az Alzheimer ellen!

Az Alzheimer hátterében meghúzódó kockázati tényezők között több olyat is találsz, amelyeket a ganoderma, a japán „csodagomba” és oroszlánsörény gomba segítségével megelőzhetsz. A magas koleszterinszint, a magas vérnyomás olyan problémák, amelyek megelőzésében és kezelésében a gyógygomba már bizonyított!

Ígéretes kutatások folynak magának a kórnak a megelőzésével kapcsolatban is; az ázsiai országokban, a ganoderma „hazájában” azok a betegek, akik 8 hónapon keresztül ganoderma gyógygombás készítményt kaptak, látványos javulást mutattak!
Természetesen még korai lenne azt hirdetni, hogy a ganoderma segítségével biztosan elkerülhető, vagy visszafordítható a kór, még nem mondhatjuk ki, hogy megtaláltuk a csodagyógyszert, de a kezdeti vizsgálatok jó eredménnyel zárultak és ez biztató jel!

Én mindenféleképpen azt javaslom: próbálj minél egészségesebben élni, minél kevesebb vegyi anyagot juttatni a szervezetedbe, mozogj sokat, legyél nyitott minden újra és cseréld egészségesre a reggeli kávédat , megelőzés céljából, vigyél a szervezetedbe minden nap megfelelő mennyiségű ganodermát – ha ezeket betartod, akkor már sokat tettél azért, hogy idős korodban is egészséges és szellemileg friss maradj!

Fogfehérítés fogorvos nélkül

A fogínysorvadástól is megvéd ez a szájtisztító-, méregtelenítő módszer. Erősíti a fogínyt és növeli a baktériumokkal, vírusokkal szembeni ellenálló képességet a száj- és garatüregben. De megvéd a szájüreg gombás fertőzéstől és a gyulladásoktól is.

feher_fogak.jpg

A távol- keleti szájápolás lényege: egy teáskanál hidegen préselt növényi olajat lassan forgass, „zubogtass” a szádban. Mintha csak meg akarnád rágni.
Minél tovább bírod, annál jobb! Mivel szokatlan érzés a szánkban az olaj eleinte 1-2 percig, majd fokozatosan legalább 5 percig próbáld a szádban forgatni. 

Már az  első  percekben kiválnak a nehézfémek, baktériumok és vírusok. Köpjük ki az olajat a szánkból. Mivel a szánkban átforgatott olaj nagy koncentrációban tartalmaz majd nehézfémeket és elpusztult baktériumokat, semmi esetre se nyeljük le! Köpjük ki! Legjobb, ha a WC-be köpöd, mert tele van méreganyaggal. Ezután öblíts ki a szádat meleg vízzel, majd moss fogat. Fontos! Előfordul, hogy első pár alkalommal hányingerünk támad, akkor hagyjuk abba és később, vagy másnap próbálkozzunk újra.

pc006_small.jpgGanozhi ganoderma gombás fogkrém  nem tartalmaz triklozánt, fluoridot, szacharint és színezőanyagot, csak kiváló minőségű ganoderma gyógygomba kivonatot, mentolt és borsmenta olajat. Védelmet biztosít a fogzománc, fogíny, foggyökerek, fogidegek számára. Hatékonyan tisztítja a fogakat, használata után kellemes íz marad a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek. Tökéletes ellenszere a fogkőnek és a fogínyvérzés megszüntetésének, ami fog elvesztéséhez vezethet.

 

 

Milyen olajat használj?

48270387_1292571274263975_4660994334634541056_n.jpgLegjobb a hidegen sajtolt kókuszolaj, vagy olívaolaj.

A DXN Organic Virgin Coconut Oil  

Közvetlenül a friss BIO gazdálkodásból származó érett kókuszdiókból hidegen sajtolt eljárással kinyert BIO szűz kókuszolaj. Összetevők: 100% BIO szűz kókuszolaj. Íze kellemes, nem irritáló.

 

 

 

Az olajos szájöblítés pozitív hatásai
• a haj, a bőr, a fogíny, a fogaink újra egészségesek lesznek, az íny nem vérzik, a haj nem hullik, a bőrön nem keletkeznek pattanások, ekcémák, a meglazult, mozgó fogak megszilárdulnak,
• segít kiüríteni a szervezetből a nehézfémeket, baktériumokat és vírusokat,
• megszűnik a fáradtság, levertség érzése – újra tele leszünk energiával,
• jobb lesz stressztűrő képességünk, nyugodtabbak leszünk,
•  tisztább lesz gondolkodásunk.

Teszteljük magunkon a hatását! Fokozatosan növeljük az időtartamot, így szoktassuk hozzá magunkat a mindennapos olajos szájöblítéshez! Nem lesz nehéz, mert pár nap alatt érezhető és látványos lesz a változás.   Legjobb reggel, de ha nincs időnk, az esti fogmosás előtt is tökéletes.

Kattints ide és nézd meg a webáruházat!

Oszd meg másokkal is, ha hasznosnak találtad a cikket!

 

 

Varázslatos gombák a gyógyításban.

A pecsétviasz  ,- a tibeti hernyógomba, - az oroszlánsörény gomba a legkedveltebbek és a legismertebbek  Magyarországon – derül ki egy vizsgálatból. A magyarok leginkább immunerősítő, fájdalomcsillapító, nyugtató, köhögés- és váladékoldó, kiegészítő rákellenes vagy méregtelenítő hatásuk miatt használják ezeket a gyógygombákat.

 A Hagyományos Kínai Orvoslásban (Traditional Chinese Medicine - TCM) több mint háromezer éve használják a gombákat gyógyítási, illetve prevenciós céllal, a nyugati orvoslás 16. században fedezte fel igazán a gombák pozitív hatásait. Napjainkban főként antibiotikumok előállítására használják a gombákban található természetes hatóanyagokat.  A magyarok  köztudott, hogy élen járnak a gyógyszerfogyasztásban, de az utóbbi évtizedben hazánkban is megnőtt az érdeklődés a természetes készítmények iránt, így a gyógygombákra is több figyelem irányul, mint korábban.

Habár a gombákról általánosságban is elmondható, hogy gazdag aminosavakban, ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjében, szénhidrátban, elősegítik a szív normális működését, csökkentik a lipidszintet a vérben és immunerősítő hatásuk van. Magyarországon is kedvelt, a kínai gyógyászatban használt gomba más-más tulajdonságai kerülnek előtérbe fogyasztásuk során.

cordyceps-kapszula_medium.pngtibeti hernyógombát (Cordyceps sinensis) köhögéscsillapító és váladékoldó hatása miatt kedvelik a magyarok, habár ez a gombafajta a klinikai tanulmányok szerint jótékonyan hat a tüdő működésére és az immunrendszerre is..

 

 

 

 

lions-mane.jpgOroszlánsörény gomba Kiváló ideg nyugtató és memória javító.  A hagyományos kínai gyógyászatban ma is elsősorban gyomor- és bélbántalmak, valamint ideggyengeség és általános kimerültségi állapot kezelésében használják. Hatékonyan alkalmazzák akut gyomorégés kezelésban.

 

 

 

 

gl90_hu_big.pngpecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) főként a daganatos betegek körében ismert. kemoterápiás kezelések mellékhatásainak csökkentése kapcsán keresik, ugyanis rendszeres fogyasztása serkenti az immunrendszer működését, értékes poliszacharidokban és rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakat és antioxidánsokat, valamint több mint 50 különböző enzimet. Ugyanakkor koleszterinszint-csökkentő hatásáról is közismert, hiszen egyik legfontosabb összetevője az 1,3-béta glükán és 1,6-béta glükán.

A pecsétviaszgomba az utóbbi években került a figyelem középpontjába. Készítményeit Kínában és Japánban gyógyszerként forgalmazzák, Kínában pedig az egészségbiztosítási rendszer gyógyszerspektrumának fontos eleme. Kiterjedten és kúraszerűen alkalmazzák az általánosan leromlott egészségi állapot, az immunrendszer működésének javítására, de kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében. Ennek ellenére hazánkban csak az elmúlt évtizedben figyelt fel rá a lakosság.

1044401_120895204952468_8979241307095353636_n.jpg

 

Tudod, miért nem stresszesek a franciák?

feng-shui-1927589_340.jpg 

A francia konyha nagy előszeretettel használja alapanyagai közt a süngombát, vagy más néven oroszlánsörény gombát. Ez az a gomba, mely nagyon ízletes a konyhában, ugyanakkor  a kínai orvoslás már sok száz éve használja idegi megbetegedésekre, illetve emésztőrendszeri problémák esetén.

Tudtad, hogy az Oroszlánsörény gomba Magyarországon is honos? - igaz, nagyon ritka az előfordulása.

Ha szeretnél a franaciákhoz hasonlóan nyugodt életet, ha szeretnéd elkerülni az idegrendszeri leterheltséget, ha szeretnéd kezelni a stresszes élethelyzeteket, akkor van egy jó hírünk.

A DXN termékkínálatában - egyedülállóan a táplálékkiegészítők piacán -  organikus Oroszlánsörény kapszulához juthatsz.

Oroszlánsörény gombáról általánosságban

Nagyon sok növény emberi szervezetre gyakorolt áldásos hatása közismert.

Azonban az is nagyon fontos, hogy milyen életkörülmények között növekszik a növény, és a feldolgozáskor mennyi hatóanyag marad a feldolgozott növényben?

A DXN organikus körülmények közt termeszti gyógygombáit, s a kiemelkedő feldolgozási technológiávan eléri azt, hogy a hatóanyagok 100 %-a benne marad a feldolgozott gombában is.

Ezt nagyon kevés cég mondhatja el magáról!

lions-mane.jpgMiért a DXN oroszlánsörény gomba a legjobb?                                                  Kolléganőm újra énekelhet, hisz a reflux által kikezdett hangszálai újra a régiek.

Barátnőm iskolás gyerekei sokkal jobban helytállnak az iskolában, mióta lelkes fogyasztói az oroszlánsörény gombának.

A Sclerosis Multiplexes ismerősöm harmadolta a beszedendő gyógyszereit .

A DXN Lions Mean gyógygombája nagyon magas esszenciális aminosav tartalma miatt olyan nagy fokú támogatást ad a szervezetnek, - az idegrendszernek is és az emésztőrendszernek is - mely sok kellemetlen élethelyzettől védi meg a fogyasztó szervezetét.

 

Ugye tudod, hogy az állandó  stressz egyik legnagyobb ellensége az emberi szervezetnek?                                  Ez a gomba segít Téged abban, hogy ne hatalmasodjon el rajtad a stressz, s ne kezdje ki az egészségedet.

Egy igaz barát és társ a rohanó életmódunk mellett, hisz még az alvás minőségét is képes javítani.

Webáruház itt!

 

DXN Spirulina top 13 egészségügyi előnye

 spirulina.jpg

A DXN spirulina ( zöld alga) a WHO ajánlásával az egész világon elérhető, így Magyarországon is. 

1. Csökkenti a koleszterintet.   

2. Semlegesíti a szervezet ért káros hatásokat. (Pl. sugárkezelés)

Az  alginsavnak köszönhetően képes ellenállni a toxinoknak, megkönnyítve a mérgező anyagok eltávolítását a szervezetből.

3. B12-vitaminban gazdag.

A spirulina gazdagabb B12 vitaminban, mint a hús, a tojás és  a halak. A spirulinában található fehérjék  a szervezet számára nélkülözhetetlenek, mivel számos esszenciális aminosavat tartalmaznak. Ezek az aminosavak egyszerűen emészthetők az ásványi anyagokban és enzimekben gazdag algák összetétele miatt.

4. Segítség a magas vérnyomás szabályozásában.

Ásványi anyagokban tartalom szabályozza a szív-és érrendszer működését.

5. Ideális azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek.

Néhány alga édes; ez annak köszönhető, hogy két cukrot tartalmaznak: a mannit és a gyümölcscukrot, de a glikémiás indexe alacsony, ezért nem növeli a vércukorszintet.

6. Tisztítja a beleket.

Alginsavban gazdag, amely a vastagbél falából felszívja a toxinokat és természetes formában teszi lehetővé a szervezetből történő üritést. 

7. Segít a légzőszervi megbetegedésekben.

Gyógyítja a nyálkahártya gyógyulást krónikus esetben is, enyhíti megfázás és az influenza tüneteit, csillapítja a köhögést.

8. Fedezi a napi vas szükségletet.

A Spirulina több vasat tartalmaz természetes formában, mint bármely más zöldség: 6-szor több a zöldségnél, és teltermékeknél és 10-szer több, mint pl a spenótban.

9. Csökkenti a szorongást.

Az algák B vitaminokban gazdagok, különösen az idegek számára  feltétlenül szükséges B6-vitaminban. A spirulina igen gazdag káliumban  és magnéziumban, melyeknek  nyugtató hatása van.

10. Javítja a látást.

A DXN spirulina magas A-vitamin-tartalmú, segít megelõzni és javítani a látásproblémákat.

11. Ragyogó bőr.

A spirulina  alga több E-vitamint tartalmaz, mint a búzacsíra, mely erős antioxidáns. Cinkben gazdag, ezért hatékony a pattanások és a zsíros bőr kezelésére.

12. Spirulina az egészséges csontokért.

A magas kalcium tartalomnak köszönhetően magakadályozza a csontritkulást és megállítja csontsűrűség vesztést. A spirulina különösen gazdag kálciumban.

13. Védi a bőrt az ultraibolya sugárzástól.

Magas karotin és béta-karotin tartalmának köszönhetően, mely elősegíti a melanin termelését védi és egészségesen tartja a bőrt.

Javasolt mennyiség felnőtteknek napi 6 szem gyermekeknek napi 2-4 szem. 

Tudj meg még többet a spirulináról, kattints ide!

Oszd meg másokkal is, ha tetszett, segítsünk mindenkinek, akinek szüksége lehet rá.

 

Meglepő okot találtak a tudósok az időskori izomgyengülésre

lions-mane.jpgAz idegek csökkenő mennyiségén múlhat a láb izmainak természetes időskori gyengülése.

A láb izmait irányító idegek száma mintegy 30 százalékkal csökken 75 éves korukra - számolt be az eredményekről a BBC hírportálja a Journal of Physiology című tudományos lap friss számában megjelent tanulmány alapján. Az öregedéssel a lábizmok gyengébbek lesznek, veszítenek tömegükből, ezért végül a mindennapi mozdulatok - a lépcső megmászása vagy a fotelből felállás - is nehézséget okozhat. 

Fiatal felnőttként az emberi gerincvelőben 60-70 ezer ideg irányítja a láb izmait - mondta el a BBC-nek Jamie McPhee, a Manchesteri Metropolitan Egyetem professzora. 

A kutatás eredményei alapján ez jelentősen változik az életkor előre haladtával: 30-60 százalékkal kevesebb az ideg idős korban. Az izmoknak azonban megfelelő jelre, ingerületre van szükségük az idegrendszertől, hogy összehúzódjanak és az ember mozoghasson - magyarázta McPhee.

A kutató a kanadai Waterlooi Egyetem és a Manchesteri Egyetem tudósaival dolgozott együtt, részletes MRI-felvételeket készítettek az izomszövetről, feljegyezték az izmok elektromos aktivitását, hogy megbecsüljék a megmaradt idegek számát és méretét. Az egészséges izmok képesek egyfajta védekezésre: a fennmaradt idegek új nyúlványokat "állítanak munkába", hogy megmentsék az izmokat a sorvadástól. Valószínűbb, hogy edzettebb, nagyobb méretű izmokkal rendelkező embereknél működik ez a védekezés - tette hozzá McPhee.

Megoldást jelenthet a  DXN oroszlánsörény tabletta rendszeres, napi 6-8 szem fogyasztása. 

süti beállítások módosítása